Bara bär & frukt

BOB Bara Bär & frukt är konceptet som inte lämnar någon plats för varken tillsatt socker eller sötningsmedel. För oss som vill njuta av det goda och härliga med sylt och saft, men samtidigt vill kunna ge oss själva och vår familj mindre socker och sötningsmedel i vardagen. Av de bästa råvarorna tillverkar vi smakrika produkter som är gjorda enbart på 100% frukt och bär. Gott och smakrikt men lagom sött!

 

Produktbild på Bobs bara bär och frukt sylt

Utan tillsatt socker

BOB Bara Bär & Frukts syltliknande variant gjord på bär och fruktmix kommer i tre somriga smaker så som jordgubb, hallon och blåbär & hallon. Ett riktigt gott tillbehör till flera favoriträtter och passar lika bra som sylt till pannkakor och våfflor, topping på yoghurt och gröt till helgfrukostbuffén. Som alla våra syltprodukter tillverkas också BOB Bara Bär & Frukt i skånska Tollarp vilket ger samma härlig känsla av sommar. Bra, eller hur?

God saft i miljövänliga flaskor

Saften tillverkas i vår fabrik i Kumla på Närkeslätten. Njut av de goda smakerna hallon och jordgubb som båda kommer i glasflaska och är därför miljövänliga då vi blåser flaskorna på plats i fabriken.

BOB Bara Bär & Frukt är en riktigt god nyhet som både ger glädje och förhoppningsvis lite matro (det kan vi inte garantera) för stora och små. Se även våra smarriga tips till barnkalaset för massvis med inspiration!

Bob - Frukt och bärbricka
Tårta med Bobs bara bär och frukt sylt

Barnkalas med mindre socker

Är det dags att planera barnkalas snart? Eller kanske bara en härlig fika med familjen? Vi har samlat härliga recept och tips på hur du gör kalaset lite godare, men med mindre socker.

Scroll to Top