Barnkalas teman - tips på teman till kalaset

Ett tema på barnkalaset brukar vara populärt, inte minst för att man får möjlighet till en rolig utklädnad. Men det är också ett bra sätt att skapa roliga och unika dekorationer. Bara fantasin sätter gränser för ert barnkalas tema. Ett temakalas kan vara roligt för både stora och små födelsedagsbarn – och minst lika roligt för alla gäster! Ge ert barnkalas ett tema och anpassa mat och lekar därefter. Det behöver inte vara dyrt, svårt eller tidskrävande att ordna ett temakalas, och dekorationer går att ordna med sådant som redan finns i de flesta hem. Det räcker långt att bara kalla ett barnkalas för ett temakalas! Behöver ni tips och inspiration på olika teman? Var lugn – det ordnar vi!

Dekorera efter temat på barnkalaset! Det finns färdiga dekorationer att köpa i många teman – men det är också enkelt att ordna egna dekorationer. Låt barnen vara med och pyssla – det kommer de definitivt att gilla!

Maskeradkalas - tips på teman till ditt barnkalas

Ett maskeradkalas är enkelt att ordna, och passar bra för både stora och små barn. Låt varje barn klä ut sig till precis vad de vill så kommer alla vara nöjda! Ett barnkalas med tema maskerad behöver inte några särskilda dekorationer, det går bra att dekorera efter tycke och smak. Önskar ni ett specifikt tema på kalaset? Nedan tipsar vi om några populära teman för barnkalas!

Regnbågskalas

Ett regnbågskalas är roligt och enkelt att ordna! Låt gästerna klä sig helt i sin favoritfärg, och dekorera hej vilt i sprakande färger! Ordna ett riktigt härligt och färgglatt fikabord. Genom att servera fika med mycket färgglad frukt och bär kan du dra ned på sockret om så önskas. Kanske kan pannkaksmuffins med hallon och blåbär, pannkaksspett med jordgubbar eller en härligt färgglad smoothie med BOB Bara bär & frukt vara någonting att servera! Vi kan också nästan garantera att BOBs regnbågspannkakor med enhörningstema kommer gå hem hos barnen!

Enhörning Unicorn pannkakor med Bobs blåbär och hallonsylt
BOB pannkaka monster

Läskigt monsterkalas

För de lite större och modigare barnen kan ett läskigt barnkalas vara ett kul tema! Se bara till att det inte blir alldeles för läskigt! På ett läskigt kalas kan ni exempelvis bjuda på muffins med syltgömma och frosting. Det är enkelt att baka och uppskattat av de allra flesta! Dekorera muffinsen med ögon och en läskig mun av mörk choklad så att de ser ut som små monster. Välj BOB Squeezy jordgubb eller hallon för den röda färgen. När barnen biter i muffinsen och sylten kikar fram ser det ut som blod. Läskigt! Dekorera kalaset med bomull som spindelväv, och sätt upp (lagom) läskiga monster som dekoration.

Fler tips för barnkalaset

Godis och lek till barnkalas med en smarrig pannkakstårta -BOB

Barnkalas - pyssel och tips

Pannkakskalas, piratkalas, rymdkalas eller prinsesskalas? Oavsett om ni har valt att ha ett tema på…

Läs mer >

Tårta med Bobs bara bär och frukt sylt

Gott att äta till barnkalas

Ordna en riktigt kalasig barnkalasmeny! Vi har samlat våra bästa recept på mat och tårta…

Läs mer >

Allt du behöver till fiskedammen -BOB

Lekar till barnkalas

Roliga lekar som barnen älskar! Det blir inget riktigt kalas utan en massa roliga lekar…

Läs mer >

Scroll to Top