Gott att äta till barnkalas - meny för både stora och små!

Ordna en riktigt kalasig barnkalasmeny! Vi har samlat våra bästa recept på mat och tårta. Vi garanterar att du kommer hitta någonting som passar just ditt barnkalas – oavsett om din meny är anpassad till riktiga kakmonster, glasstokiga kalasdeltagare eller gäster som behöver ladda batterierna med en matig pannkakstårta!

En smarrig pannkakstårta med Bobs jordgubbssylt

Tårta till barnkalas

Att baka tårta till barnkalas är en klassiker och det är ett perfekt tillfälle att introducera barnen för matlagning och bakning. Varför inte göra det till en rolig familjeaktivitet? Då kan du låta barnen prova på olika smakkombinationer, färger och former. Tårtor är enkla att baka och vill du undvika extra socker så kan du göra dem lite mer matiga. Här har vi samlat våra tårtfavoriter till barnkalaset som dessutom toppas med massa härliga frukter och bär!

Enkla tårtor till barnkalaset hittar du här

Fika & barnkalas

Planerar du inför barnkalaset? Här hittar du våra bästa tips på hur du kan fixa en riktigt mumsig fika, så att gästerna håller sig mätta och glada under hela kalaset. Ett smarrigt fikabord behöver inte betyda att det innehåller massor med onyttigt socker. Att baka sin egen fika till barnkalaset behöver heller inte vara svårt eller tidskrävande. Det är bara din fantasi som sätter gränserna och det är ett utmärkt sätt att sätta sin egen prägel på barnkalaset!

Läs mer om hur fixar en nyttigare fika med massa bär

Bob har dukat upp till barnkalas med mängder av bär och pannkakor
Tårta med Bobs bara bär och frukt sylt

Lite matigare till barnkalaset

Här har vi samlat våra bästa tips när det kommer till att fixa lite matigare alternativ till barnkalaset. Vad sägs om våfflor, pannkakstacos eller kanske pannkaksburgare? Detta och mer därtill går vi igenom i detta avsnitt om mat till barnkalaset.

Roliga maträtter till barnkalaset

Fler tips för barnkalaset

Godis och lek till barnkalas med en smarrig pannkakstårta -BOB

Barnkalas - pyssel och tips

Pannkakskalas, piratkalas, rymdkalas eller prinsesskalas? Oavsett om ni har valt att ha ett tema på…

Läs mer >

Allt du behöver till fiskedammen -BOB

Lekar till barnkalas

Roliga lekar som barnen älskar! Det blir inget riktigt kalas utan en massa roliga leka…

Läs mer >

BOB pannkaka monster

Tips på teman barnkalas

Ett tema på barnkalaset brukar vara populärt, inte minst för att man får möjlighet till…

Läs mer >

Scroll to Top